Hirdetés

Most aprópénzért veheted meg az Assassin's Creed játékokat

|

Ha szívesebben látnád a gyűjteményedben a szériát, akkor ennél jobb alkalmad nem lesz mostanában, hogy beszerezd kedvenceidet.

Hirdetés

Amíg a Ubisoft az Avatar: Frontiers of Pandora felpörgetésére koncentrál, addig a Valve egy Assassin's Creed vásárral erősít. Mindenki kedvenc PC-s áruháza már jó ideje ad otthont a francia kiadó prémium szériájának, de mielőtt az orgyilkos kalandok visszakerültek volna a Steamre, azelőtt rengetegen szerezték be azok egyes részeit a Ubisoft Connecten (vagyis akkor még a Uplayen) keresztül.

A szétszóródott gyűjteményt most akciósan egészíthetjük ki. Az Assassin's Creed Valhallától a Black Flagen át a sorozat egyik csúcspontjának tartott második részig mindent beszerezhetünk meglehetősen baráti áron.

Hirdetés

És ez most nem túlzás, mivel Ezio kalandjainak minden darabját behúzhatjuk 10 euróért, de ha az előzményekre is kíváncsiak lennénk, akkor az első Assassin's Creedet is felmarkolhatjuk alig 2,5 euróért. A Valhalláért mondjuk már 15-öt kell leszurkolni, de jó eséllyel az sem fogja taccsra vágni a költségvetést.

Ha érdekel benneteket a teljes felhozatal, akkor megtaláljátok azt ezen az aloldalon keresztül. Az Assassin's Creed vásár december 14-ig tart.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)