Hirdetés

ARK: Survival Evolved - érkezik az online és helyi osztott képernyős mód

|

Komoly kihívás lesz beépíteni az osztott képernyős megoldást, de a Studio Wildcard nem adja fel. Lesz helyi co-op, de még idő kell.

Hirdetés

Az ARK: Survival Evolved legutóbbi frissítésének leírásában szerepelt, hogy bekerül az online és offline osztott képernyős co-op lehetősége. A Studio Wildcard egy ideje már mondogatta, hogy lesz egy Xbox One exkluzív helyi osztott képernyős lehetőség, és most úgy néz ki, hogy ez meg is valósul.

"A legtöbb fejlesztő már nem foglalkozik osztott képernyős megoldással, de mi ezt nem tudtuk kihagyni az ARK kapcsán" - nyilatkozta a Wildcard egyik alapítója, Jesse Rapczak a GameSpotnak a funkció bejelentésekor, még decemberben. "Meglátjuk, hogy sikerül-e stabil és működő élményt csinálni belőle [az osztott képernyős módból], de mi nagyon reménykedünk benne."

A Studio Wildcard csapatának még mindig van egy fél éve arra, hogy rendbe szedje a dolgokat, mivel a teljes megjelenés PC-re, PS4-re és Xbox One-ra majd csak nyáron várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)