Hirdetés

Különleges díjjal ismeri el a BAFTA az Uncharted-játékok íróját

|

Amy Hennig közel három évtized kiemelkedő munkájával érdemelte ki a Brit Film- és Televíziós Művészeti Akadémia elismerését.

Hirdetés

A BAFTA nemrég egy komoly díjjal ismerte el John Carmack munkásságát, hamarosan pedig ismét a játékipar egyik veteránját díjazzák egy Los Angelesben, az E3 előestéjén tartott estélyen. A brit tévés és filmes szakembereket is tömörítő szervezet ezúttal Amy Hennignek ad majd át egy különleges díjat.

A legtöbben talán az első három Uncharted-játék írójaként ismerik Henniget, de korábban a Crystal Dynamics tagjaként is emlékezetes játékokon, a Legacy of Kain/Soul Reaver sorozat epizódjain dolgozott. Következő játékát leginkább a Star Wars-rajongók várhatják, ugyanis jelenleg az EA kötelékében munkálkodik egy, a népszerű franchise-on alapuló játékon a Visceral csapatával és Jade Raymonddal karöltve. Annak ellenére, hogy széles körben tiszteletnek örvend az író-rendező, a Naughty Dogtól furcsa körülmények között távozott az Uncharted 4 készítése közben. Viszont megemlítették a játék stáblistájában annak ellenére, hogy állítólag az általa írt forgatókönyvet nagyrészt átdolgozták utólag.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)