Hirdetés

Katasztrofális PC-n az új Batman játék

|

10 fps-sel fut, bugos, és ha 720p-nél nagyobbra állítjuk a felbontást, az egér a bal felső sarokba ragad. Ilyenekről írnak a Batman: A Telltale Series PC-s játékosai.

Hirdetés

A Telltale játékai soha nem voltak technikailag kifogástalanok, de hogy ennyire borzalmas legyen valami, az egészen megdöbbentő. Batman az oka biztosan, emlékezzünk vissza az Arkham Knightra... vagy inkább ne is, felejtsétek el, nem akartam régi sebeket feltépni.

A Steamen a játékhoz egyelőre 32 pozitív és 102 negatív értékelés érkezett. Akik negatívat adtak, azok bugokról panaszkodnak, felbontással kapcsolatos problémákról, kiszámíthatatlanul működő kurzorról, néhány beállítás ráadásul nem is működik, hatástalan. A hang is beragad, nincs összhangban a szájmozgással, és a harc sem működik rendesen. 

A pozitív értékelések írói közül azt állítják, náluk semmi gond, de ha egy játéknál a többség problémákról panaszkodik, akkor ott valami tényleg nincs rendben. Reméljük, a Telltale mihamarabb lép. Rejtély, ez hogy jutott át a tesztelésen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)