Hirdetés

Batman: The Telltale Series - íme az első trailer

|

Megérkezett a Batman: The Telltale Series első igazi trailere, így elkezdhetünk ismerkedni a megszokott szereplők legújabb feldolgozásaival.

Hirdetés

Ahogy nemrég elárulta a Telltale Games, heteken belül be is szerezhetjük a Batman: The Telltale Series első epizódját, erre készülve pedig befutott a szintén korábban megígért első trailer is. A kedvcsinálóból pedig kiderült az is, hogy az első rész a rejtélyes Realm of Shadows címet kapta.

A trailerben egyébként igyekeztek kiemelni a készítők a többi Telltale-játékhoz képest talán legnagyobb újdonságnak számító mechanizmust, azaz hogy egyensúlyba kell hoznunk a főszereplőnk két énjét, Bruce Wayne-t és Batmant. Elkezdhetjük ízlelgetni az ismert karakterek új szinkronját is, így például Troy Baker Batmanjét, vagy éppen Erin Yvette előadását Vicky Vale-ként. A Batman: The Telltale Series tehát augusztus 2-án mutatkozik be digitális formában, a dobozos változat pedig szeptember 16-án kerül a boltok polcaira.

Nektek eddig hogy tetszik a játék hangulata?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)