Hirdetés

Battle.net - most mindenki ingyen nevet válthat

|

Az Overwatch megjelenésének alkalmából a Blizzard lehetővé tette, hogy bárki megváltoztassa a Battle.net-en használt nevét, és ezért semmit nem kell fizetni.

Hirdetés

Mindenki követhet el hibát. Senkit nem ítélünk el azért, ha annak idején jó ötletnek talált valami trágár nevet választani, vagy akkor épp kedvenc zenekara, dala, filmje, pizzája után elnevezni magát. Megesik az ilyen, van hogy aztán megbánja az ember.

Most érdemes átgondolni, elégedettek vagytok-e egykori döntésetekkel, vagy inkább cserélnétek. A Blizzard most mindenkinek lehetőséget ad, hogy egyszer, ingyen megváltoztassa BattleTagjét. Bizonyos konvencióknak természetesen meg kell felelni, de ezzel a lehetőséggel akkor is érdemes élni. Ha úgy érzitek. Akinek jó a Makiverem28, az maradhat annál, az ő döntése.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)