Hirdetés

Robbanások és hősök tömkelege a Battleborn launch trailerében

|

A Gearbox és a 2K háza táján gyakorlatilag minden készen áll a Battleborn kiadására, egy utolsó előzetessel azért még befűtötték a hype-vonat kazánját.

Hirdetés

Perszer a Borderlands nevet jóval többen ismerik, a Gearbox úgy tervezi, hogy a Battlebornnal is nagyot dob, a hero shooter megjelenésétől pedig már csak napok választanak el. A nyílt béta lezárultával gyakorlatilag minden készen áll a rajthoz, már csak a launch trailer hiányzott.

Az utolsó kedvcsinálóban pedig minden benne van, ami felkelti még azoknak a figyelmét is, akik az utóbbi hónapokban valahogy nem hallottak még a Battlebornról. Így gyorsan végigvehetjük, milyen játékmódokban lövöldözhetünk és kaszabolhatunk a különböző hősökkel és a dicsérő idézetek között abból is kaptunk egy kis ízelítőt, milyen is lesz maga az akció. Akár már a megjelenés napján nyüstölitek a játékot, akár kíváncsiságból szeretnétek kipróbálni, mindenképp érdemes lesz benézni a Battleborn megjelenését követő első pénteken megrendezett GameNightra, ahol még egy versenyt is rendezünk a hero shooterben.

Titeket mennyire fogott meg a Gearbox konepciója?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)