Hirdetés

Battlefield 1 - így jön majd a loot

|

Kiderült, hogy tehetünk szert új felszerelésekre a Battlefield 1 többjátékos módjában.

Hirdetés

A Battlefield 1 kicsit átvariálja a sorozatban már létező loot rendszert. A játékbeli ládák többnyire fegyverkinézeteket és XP boostokat dobtak, és ez most sem változik. Az már igen, hogy hogyan szerezhetjük meg a lootot.

A bronz, ezüst, arany ládák mentek a kukába, már csak egyfajta zsákmány van, Battlepack és kész. Ezeket játékkal lehet összegyűjteni, és ha felbontasz egyet, abban fegyverkinézet, XP boost illetve közelharci fegyver egy-egy darabkája lehet. Utóbbiakat össze kell majd gyűjtögetnünk a komolyabb szívlapátokhoz.

Ha valami olyat nyitunk, amire nincs szükségünk, akkor azt bezúzhatjuk és Scrappet kapunk cserébe. Ebből aztán új ládát vehetünk a játék üzletében. Ha nagyon megszalad a Scrap készületünk, akkor Enhanced vagy Superior csomagot is vehetünk, amiben nagyobb eséllyel lesznek ritkább kinézetek.

A Battlefield 1 megjelenése 2016. október 21-én várható PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)