Hirdetés

Battlefield 1 - így néz majd ki gyengébb gépeken

|

Egy videós megnézte, milyen a Battlefield 1 PC-s változatának látványvilága a négy különböző előre beállított részletességi szintje mellett.

Hirdetés

Nemrég megleshettük, hogyan teljesít a Battlefield 1 zárt alfája konzolokon és egy csúcskategóriás PC-n, de sokak számára az is kifejezetten érdekes, milyen látványvilágra számíthatunk, ha egy kevésbé erős gépen próbálkozunk majd a játékkal. Szerencsére ezt is megnézhetjük egy, a zárt alfában felvett videónak hála.

A megjelenés előtt álló játékokat rendszeresen vizsgáló Arekkz készített egy összeállítást, amin a játék előre beállított grafikai részletességeit tette egymás mellé ugyanabból a kameraállásból nézve. Így megnézhetjük, mi is vár ránk a Battlefield 1 alacsony, közepes, magas és ultra beállításait választva. Első pillantásra a növényzet mellett a textúrák minőségén és a távolabb lévő objektumok részletességén is spórol a DICE csapata az alacsonyabb beállítások esetében, ami valószínűleg elég sok számítási kapacitást szabadít fel. A fenti videó ti magatok is megbizonyosodhattok a különbségekről.

Nektek eddig hogy tetszik a BF1 látványvilága?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)