Hirdetés

Battlefield 1 - nagyon vicces a nevetségesen kicsi pisztoly

|

Egy osztrák órakészítő, Franz Pfannl egy olyan stukkert készített, amit két ujjal kell fogni. A Battlefield 1-be ez is bekerült, és minden elemében csodálatos.

Hirdetés

PC-n és Xbox One-on mától játszható a Battlefield 1 próbaverziója, a napokban egyre többet fogunk megtudni a játékról - eddig titkolt dolgokat is.

Az eddigi legjobb (és talán a háborús játékok történelmének legviccesebb, egyben legtrollabb fegyvere) a 2mm-es Kolibri Pistol, melyet az 1910-es évek elején alkotott meg egy osztrák órás. Önvédelmi fegyvernek szánta, azonban pontatlan volt és gyenge, úgyhogy nem lett népszerű. A Battlefield 1-ben egy kicsit felhúzták az erősségét és pontosságát, de aki ezt választja, annak semmiképp nincs könnyű dolga; viszont komolyan, nézzétek meg: eltartott kisujj, óvatos, kimért újratöltés. Fantasztikus.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)