Hirdetés

Battlefield 1 - így működik majd a Medic osztály

|

A Battlefield 1 sok mindenben különbözik majd elődeitől, például abban, hogy már nem az Assault rohangál majd a gyógycsomagokkal.

Hirdetés

A Battlefield kommentátor, Westie bemutatja, hogy a gyakorlatban hogyan is működik majd a Battlefield 1 egyik osztálya, a Medic. Ebben az epizódban nem az Assaultnak kell majd a kötszereket szállítania.

A legfontosabb tudnivaló, hogy a Medic kétféle gyógycsomagból osztogathat. A kicsi medkit eldobható, és ha eltaláljuk vele egy csapattársunkat, akkor az azonnal gyógyul egy adott mennyiséget.

A nagy csomagra rá kell állnia a csapattársunknak, és így adott idő alatt 100%-ra gyógyul majd.

A szokásos defibrillátor helyett az újraélesztés egy szérummal történik, ami nagyon fura, de ez legyen a legnagyobb gond a játékkal. Nézzétek meg a fenti képre kattintva a videót, amelyben bemutatják a Medic szerepét a játékmenetben.

A Battlefield 1 megjelenés október 21-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)