Hirdetés

Battlefield 1 - a DICE legjobb rajtját produkálta, itt vannak a számok

|

Egy hét alatt 59 millió órát játszottunk, és 5,8 milló emberen hajtottuk át lóval.

Hirdetés

Október 21-e óta pörög a Battlefield 1, az év egyik legjobb játéka, ami az elvárásokat is bőven felülmúlta mind egyjátékos, mind többjátékos módjával. 

Nem meglepő, hogy a DICE is nagy számokkal dobálózhat. A most kiadott infografika a játék első hetét foglalja össze, és ugyan konkrét játékosszámot nem láthatunk, sok más érdekességet igen.

A napi aktív játékosok számát nézve a fejlesztőcsapat egy játéka sem teljesített még ilyen jól. Egy hét alatt 59 millió játékórát pakoltunk bele összesen, melyből 9 millió órát töltöttünk Operationökben (melyek közül legtöbben a Conquer Hellt kedvelik). 32 millió Battlepacket sikerült megszerezni, és 1,6 millió vonat, léghajó vagy hajó lett harcba hívva. A speciális egységek 123,084 lovat öltek meg, a legnépszerűbb közelharci fegyver pedig a Scout Knife volt. Ha a gázolásokat nézzük, a legtöbb katonán lovak tapostak át, a tankok nem sokkal lemaradva a második, az autók és a motor a harmadik, míg a repülők a negyedik leghatékonyabb eszköznek számítanak. 842,426 galambot engedtünk el, és átlag kétszer változott játékonként az időjárás. Ha mindezt szeretnétek szebb köntösben látni, kattintsatok az infografikára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)