Hirdetés

Call of Duty 4 Remastered, budapesti PlayIT és lopott Uncharted 4 - mi történt a héten?

|

Egy mozgalmas hét végén, egy még mozgalmasabb hét előtt gyorsan összefoglaljuk, mik voltak a legfontosabb események az elmúlt napokban.

Hirdetés

Benne vagyunk a szezon sűrűjében, jönnek a bejelentések, a megjelenések, a rendezvények, mi pedig egyszeri játékújságíróként magzatpózban nyöszörgünk minden este, pörgetve a fejünkben a másnapi teendőket. Az talán az egyetlen szerencse, hogy még nem érkezett meg az Uncharted 4: A Thief's End tesztpéldánya, úgyhogy az nem tudja elvonnia figyelmünket a fontosabb... hasonlóan fontos dolgokról. Jövő héten dupla GameNight, szerdán és pénteken is gyertek játszani a Barcraft 2-be, most viszont nézzük a hét legjeit.

Mindenek előtt Hype:

A hét legjobb híre

Most még ugyan nem hivatalos, de azért az Activision és az Infinity Ward megnyilvánulásaiból kikövetkeztethető, hogy érkezik a Call of Duty 4 Remastered. Az mindegy, hogy emellé egy teljes értékű, vadonatúj Call of Duty, az Infinite Warfare is jön, az internet a remaster miatt őrül meg. Mi is nagyon örülünk neki, de azért nézzetek vissza holnap este, hátha tudunk valami olyat mondani, ami felkelti az érdeklődéseteket az új résszel kapcsolatban is.

A hét legrosszabb híre

A világban sajnos mindennap történnek szörnyű dolgok. Az Egyesült Államokban egy férfi állítólag azért ölte meg kislányát, mert megzavarta, miközben videojátékokkal játszott. A dolog önmagában is borzasztó, de az külön rossz, hogy próbálják az esetet videojátékokkal összefüggésbe hozni, holott megtörténhetett volna akkor is, ha az apa tévét néz, füvet nyír, vagy bármi olyat csinál, amire szívesebben koncentrált volna ahelyett, hogy a gyermekkel foglalkozik. 

A hét legmeglepőbb híre

Ez sem annyira hír, mint amennyire pletyka, de van okunk azt hinni, hogy igaz. Volt ugye pár éve a nagy sikerű Far Cry 3: Blood Dragon, ami részben képi világával nyerte meg a rajongókat. Úgy tűnik, a Ubisoft folytatja a VHS-korszak visszahozatalát, viszont a Blood Dragon alapjait nem a Far Cry, hanem a Trials sorozattal vegyíti. Na ebből mi lesz...

A hét legkevésbé érdekes híre

Továbbra is rajongom a Guitar Hero Live-ért, viszont a másik oldalon meg sajnálom, hogy a Rock Band 4 nem sikerült jól. A számlista egy dolog, de van még néhány be nem váltott igéret és hiányzó funkció, ami miatt sok játékos a mai napig inkább a harmadik résznél maradt. Idén viszont legalább az online módot pótolják, és ígértek egy kiegészítőt is, amiről nem tudjuk, mit fog tartalmazni. Kár, hogy így vagy úgy, de ez senkit nem érdekel (az is igaz, hogy a játék hivatalosan nem kapható Magyarországon).

A hét legjobb Másvilág híre

A Warcraft filmet lehet, hogy nem fogják elbaltázni. Kezdésnek jó, hogy mind az orkok, mind az emberek oldalát, motivációt be fogja mutatni.

A hét legrosszabb Másvilág híre

Valószínűleg mindenki jobban járna, ha a Transformers filmek gyártása abbamaradna. Lehet, hogy abba is fog, ugyanis a Paramount megállapodást kötött egy kínai céggel, hogy feltünteti logóját a Transformers 4-ben, viszont ezt nem sikerült teljesíteni, a cég pedig nem egyezett ki a felajánlott kompenzációval. A Paramount részéről egyaránt gáz az, hogy mennyi termékelhelyezésre kötött megállapodást, és hogy egy nyomorult logót nem bírtak berakni. Hát, most fizethetnek.

A hét legjobb videója

A Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet előzetese már elsőre is nagyon bejött nekünk, de aki jobban preferálja a szinkront, alább szinkronosan is megnézheti. 

A hét pletykája

Pletykafronton versenyzett most a Call of Duty és a Battlefield 5, ami nem véletlen, mivel mindkét játékot a jövő héten jelentik be. Míg előbbiről majdnem mindent tudunk, amit ennyivel a megjelenés előtt tudni kell, utóbbival kapcsolatban még a helyszín, a téma is kérdéses. Első világháború? Második világháború? Távoli jövő? Bármi lehet, meglátjuk 6-án. 

A legnagyobb WTF a héten

A YouPorn esport csapatát kitiltotta az ESL (pont azért, amiért gondoljátok), és valaki ellopott egy szállítmány Uncharted 4-et. Ezek versenyeznek most, nem tudunk választani.

A hét cikke

Most volt a csernobili katasztrófa 30. évfordulója, ezért írtunk egy cikket arról, hogy hogyan jelent meg a videojátékokban. Emellett összefoglaltuk a Trónok harca 6. évadának első részében látottakat is, ajánljuk mindkettőt szeretettel.

És még...

Reméljük láttátok, hogy az elmúlt hetekben felpörgött a videogyártás, most is hoztunk nektek hármat: itt és itt azt láthattátok, milyen volt a Mirror's Edge Catalyst zárt bétája, itt pedig azt, hogyan teljesítettünk a Gears of War 4 bétájában. Természetesen nagyon ajánljuk őket megtekintésre, addig pedig ne felejtsétek el az örök érvényű tanácsot: "Vegyetek GameStart!" (Én majdnem elfelejtettem, de HP időben leszidott miatta.)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)