Hirdetés

Call of Duty: Infinite Warfare tesztek - mit tud még ez a széria?

|

A Call of Duty egy nagy lépést tett előre az időben, és egy olyan FPS élményt ígért, amilyet még nem láttunk. Meg persze egy felújított klasszikust is. Ez vajon elég lesz a sikerhez?

Hirdetés

Elkezdtek befutni az első Call of Duty: Infinite Warfare tesztek. Az embargó és az időeltérés miatt még várnunk kell a nagy nevekre, és sokan még csak "folyamatban" jelzést adtak a cikkükre, de az első benyomások pozitívak.

A leírtak szerint az Infinite Warfare sokkal közelebb áll egy klasszikus CoD élményhez, mint amit a témaválasztása sejtetne. Sokan egyébként éppen ezt kritizálták, mert abban reménykedtek, hogy az űrhajós, szuper sci-fi környezet új játékélményt hoz el, ha már merészen szembemegy a közakarattal. Mások értékelték a ragaszkodást a klasszikus játékmenethez, számokban is látható mindez.

Gamesbeat - 93/100
GameInformer- 9
Polygon- 8.5
Gamespot- 8
Attack of the Fanboy- 8
Destructoid- 7
IGN.com- "teszt folyamatban"
Eurogamer- csak a kampány van meg, "laza, brutális de egy picit buta"
Kotaku- csak a kampány van meg, "a csizmák sosem emelkednek még ilyen magasra a talajtól"

A Call of Duty: Infinite Warfare ma jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Már mi is gőzerővel teszteljük, hamarosan mindent megosztunk majd veletek. A zombi mód egyébként annyira adja a nyolcvanas éveket és annyira nem veszi magát komolyan, hogy már imádjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)