Hirdetés

Call of Duty: Infinite Warfare - egy új sorozat kezdete lehet

|

Az Infinity Ward azt reméli, hogy 2-3 év múlva már a Call of Duty: Infinite Warfare 2 trailerét mutathatja be nekünk.

Hirdetés

Amíg a játékosok jelenleg azon törik a fejüket, hogy vajon mégis mennyire lesz jó a Call of Duty: Infinite Warfare, addig a fejlesztő Infinity Ward fejben már egyel (vagy akár kettővel is) előrébb jár.

A játék rendezője, Taylor Kurosaki egy interjúban beszélt arról, hogy nem csak egy önálló játékot szeretnének megalkotni, de rögtön egy alsorozatot szeretnének az útjára indítani, ami a Modern Warfare játékokhoz hasonlóan fokozatosan építhetne az előző részekben elmesélt történetre:

"Szeretnénk lefektetni az alapokat egy saját franchise-hoz a Call of Duty-sorozaton belül. Amit itt most fejlesztünk, abban simán van elég alapanyag több játékhoz is. A világ, amit kitaláltunk nagyon gazdag és az első részben közel sem mutattunk be mindent, amit kínál."

Kurosakitól egyébként nem áll távol a történetmesélés, hiszen korábban a Naughty Dog csapatát erősítette, ahol a hihetetlen kritikai elismerésben részesült The Last of Us fejlesztésében is részt vett, szóval valószínűleg tud egy-két dolgot a szakmáról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)