Hirdetés

Call of Duty: Infinite Warfare - lesz többjátékos béta, új Modern Warfare pályákról is tudunk

|

Az amerikai játékboltok érdekes kis kódokat osztogatnak az előrendelőknek. Emellett a Modern Warfare Remastered pályáiról is van új infó.

Hirdetés

Már kaptunk rengeteg hivatalos infót a Call of Duty: Infinite Warfare kapcsán, de ahogy az lenni szokott, a multi bemutatásával még várnak a fejlesztők. Mondjuk ha így folytatódik az infó szivárgás, akkor jóval előbb ki fog derülni minden arról is.

Ezúttal a GameStop és a Charlie Intel című üzletektől jöttek az érdekességek. A GameStop az előrendelés után kiadott blokkokra egy kódot nyomtat, melyek egy "későbbi ajánlatra" lehet majd beváltani. Ez még önmagában nem túl beszédes, de a Charlie Intel előrendelői kártyái már annál inkább.

Azért a "scratch to reveal beta code" felirat alapján már mernénk feltételezni azt, hogy az előrendelőknek béta kulcsokat osztogatnak ajándékba. 

Ezek szerint a megjelenéshez közeledve többjátékos béta hozzáférést is kapnak majd az előrendelők.

A Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered verzióját váró rajongók is kaptak ma egy kis morzsát: a bejelentett 10 többjátékos pálya között a Forbes jelentése szerint ott lesz a Crash, a Backlot, a Crossfire, az Overgrown és a Bog is.

Ti melyik Call of Duty többjátékos módját próbálnátok ki előbb?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)