Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare Remastered - nem lehet majd önállóan megvenni

|

Nem véletlen, hogy az Activision csak együtt említette az Infinite Warfare-t és Modern Warfare Remastered kiadását.

Hirdetés

Valami fura oknál fogva nem lett komoly felhördülés abból, hogy a Call of Duty: Modern Warfare Remastered csak tíz multiplayer pályát fog tartalmazni. Pedig ilyenen szokás megsértődni, de most tökre érthető, hogy az Infinity Ward és a Raven Software miért nem fáradt a népszerűtlen pályák felújításával. 

Az már viszont nehezen emészthető, hogy a játék nem lesz önállóan megvásárolható, csak az Infinity Warfare Legacy, Legacy Pro vagy Digital Deluxe kiadásaival. Hogy ez egyértelmű legyen, az Activision a hivatalos GYIK-be azt is beleírta, hogy mindenképp meg kell lennie az Infinite Warfare-nek ahhoz, hogy a Remasteredet megkapjuk.

Fel lehet ezt úgy is fogni, hogy 15-20 ezer forintért (platformtól függően) megvesszük a CoD 4 újrakiadását, és ajándékba kapunk mellé egy vadonatúj CoD-ot. Kinek hogy tetszik jobban, mindenki döntse el maga.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)