Hirdetés

Carmageddon: Max Damage - csak később jön, de jó okkal

|

Bár a Carmageddon: Reincarnation nem úgy sikerült, ahogy kellett volna, a Stainless Games nem adja fel. A Carmageddon: Max Damage lesz a következő próba, de az eredeti tervekkel ellentétben még várnunk kell rá.

Hirdetés

A legendás Carmageddon sorozat újraélesztése, azaz a Reincarnation sikertelensége után a Stainless Games tovább próbálkozik, a következő felvonás pedig a Carmageddon: Max Damage lesz. A játékmenet során 30 különböző járművet vezethetünk, tíz nagy terepen kezdhetünk ámokfutásba és olyan mozgó célpontokat zúzhatunk szét, mint a földönkívüliek és a tehenek. Ezeken kívül egy 6 különböző eseményt felvonultató karriermód és négyféle játékmóddal rendelkező multiplayer is vár a szélvészekre. 

A Carmageddon: Max Damage a stúdió korábbi tervei szerint június harmadikán vált volna elérhetővé, csakhogy a Stainless Games most bejelentette, hogy további időre van szükségük a fejlesztéshez, ezért megerősítették, hogy a Max Damage július nyolcadikán várható PlayStation 4-re és Xbox One-ra (később befut PC-re is).

Az extra hónap lehetővé teszi számukra, hogy a csapat több időt töltsön a játék csiszolásával és biztosítsa, hogy a lehető legjobbat nyújtsák a konzolos játékosoknak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)