Hirdetés

Crysis - lehet, hogy készül remaster

|

A Crytek fenntartja annak lehetőségét, hogy az anno lenyűgözően szép Crysis sorozat részeit felújítsa.

Hirdetés

A Crytek mindig is nagyon jó volt abban, hogy gyönyörű játékokat készítsen. Anno a Far Cry láttán is könnyezni kezdtünk a szépségtől, majd a Crysis is hasonló hatást váltott ki a gamerekből világszerte.

Az idő telt, a Crysis sorozat kifulladt (nekem egyébként mindig is a magyar fejlesztésű Warhead volt a kedvenc, messze jobban élveztem, mint a sorozat bármely más epizódját), és a Crytek látszólag már nem akarja folytatni. A csapat most VR játékok fejlesztésére koncentrál, jelenleg a The Climb és a Robinson: The Journey elkészítésén, továbbfejlesztésén, új platformokra költöztetésén munkálkodnak, és egyhamar nem is akarnak visszatérni a Crysishoz. Viszont mint azt Rok Erjavec technical director elmondta, soha nem zárnák ki, hogy újra elővegyék az általa is legjobbnak tartott első részt.

Vajon ha azt remasterelik, leesik az állunk, vagy már annyira eljárt a lassan tíz éves projekt felett az idő, hogy egy remaster látványa nem vinné el a hátán az egyébként harmatos sztorival és játékélménnyel rendelkező játékot? Mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)