Hirdetés

Destiny 2 - segítséget kap a Bungie

|

A Bungie megerősítette, hogy az Activision egy másik stúdiója is segíteni fog a Destiny folytatásának elkészítésében.

Hirdetés

A Destiny első része megjelenéskor még nem volt egészen az az álomjáték, amire sokan vártak, de a kiegészítők segítségével rengeteget javított az élményen a Bungie. A nehézkes indulás ellenére a játék hatalmas siker lett és cseppet sem váratlan, hogy már készül a folytatás, ami a Bungie fejlesztői szerint nagy előrelépés lesz majd az elődhöz képest.

Természetesen a nagyobb projekthez nem árt, ha egy kicsit több dolgos kéz áll rendelkezésre, a csapat pedig most meg is erősítette, hogy az Activision másik stúdiója, a Vicarious Visions is segíteni fog majd a fejlesztésben. Most itt nagyon jó lenne azt mondani, hogy rengeteg igazi klasszikust köszönhetünk a Vicarious csapatának, de az az igazság, hogy ha megnézzük a portfóliójukat, akkor ott leginkább népszerű játékok portolásait találjuk.

Ettől függetlenül persze nagyon jó hír, hogy az Activision stúdiói együttes erővel dolgoznak ezen a minden bizonnyal orbitális méretű projekten és bízunk benne, hogy meg fog látszani majd az összefogás eredménye a végleges játékon.

Szerintetek milyen lesz a Destiny 2? Miben kéne jobbnak lennie az elődjénél?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)