Hirdetés

Deus Ex: Mankind Divided - ennyire szép a PC-s verzió különböző beállításokkal

|

Befutott az első videó, ami összehasonlítja az új Deus Ex játék különböző grafikai beállításait. Teljesítmény, képminőség, minden amit akartok.

Hirdetés

Már csak egy nap van hátra a Deus Ex: Mankind Divided megjelenéséig, így már nagyjából mindent tudunk a játékról. Aki arra kíváncsi, hogy az ő PC-je mennyire bírja majd futtatni az új csodát, annak a fenti videót ajánljuk melegen. Itt jól láthatjátok a különbséget az egyes beállítások között.

Ezek alapján még a Low beállítás sem néz ki olyan rosszul a játék, de az Ultra mutatja meg igazán gyönyörűen a Deus Ex lepukkant világát. Mondjuk utóbbihoz kell is a vas mert egyes esetekben maximum 30FPS-t tudott kiszorítani magából a játék a következő konfiguráción:

Intel Core i7-5820K 6x 3.3 GHz
16GB DDR4 Crucial Dual Channel 2133MHz (2x 8GB)
ZOTAC GeForce GTX 980 Ti Amp! Extreme Edition 6GB
500GB SATA III Samsung 840 EVO SSD
2TB SATA III Western Digital Red WD20EFRX
Windows 10 64bit

Szerencsére azért nem lesz szükség ilyen vasra ahhoz, hogy élvezhető legyen a játék. Ti egyből a megjelenés napján lecsaptok majd a Deus Ex: Mankind Dividedre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)