Hirdetés

Meglepően reagáltak a Battlefield 1-re az új Call of Duty készítői

|

A DICE elég markáns véleményt alkotott a Call of Duty: Infinite Warfare első trailere kapcsán. Most az új CoD fejlesztői mondták el véleményüket a Battlefield 1-ről

Hirdetés

Nem bánt kesztyűs kézzel a DICE az Infinity Ward csapatával, elég keményen odaszóltak nekik a jövőben játszódó Call of Duty: Infinite Warfare miatt. A Battlefield sorozat fejlesztői egészen odáig merészkedtek, hogy kijelentették, az új Cod úgy néz ki, mint egy 10 évvel ezelőtti játék. Most az Infinity Ward térfelén pattogott a labda, és nem is kellett sokáig várni arra, hogy megmondják, szerintük milyen lesz az első világháborús Battlefield 1.

Minden jel arra mutat, hogy az új Call of Duty előzetese dislike-rekordot fog dönteni a YouTube-on, mégsem volt szép húzás az, ahogy a DICE elkezdte ekézni a trailert. A történtek fényében valószínűleg mindenki arra számított, hogy az Infinity Ward is hasonló stílusban nyilatkozik a konkurenciáról, vagy esetleg inkább bölcs marad és hallgat. Az új CoD fejlesztői azonban elképesztően stílusosan oldották meg a helyzetet. Az egész egy rajongó Facebook kommentjével indult, aki megpróbálta egy picit felhergelni a csapatot, de ők inkább dicsérték a Battlefield 1 előzetesét.

Itt nem ért véget a történet. Az Infinity Ward több fontos beosztású munkatársa is elismerő szavakkal illette az új Battlefieldet. Michael Drobot renderelésért felelős mérnök például az arcmimikát dicsérte, Eric Monacelli kommunikációs igazgató a trailer alatt hallható zenéért volt különösen oda, és Doug Holder dizájner is gratulált a DICE csapatának.

Ez bizony a sportszerűség mintapéldája. Lehet, hogy első ránézésre szinte mindenki az új Battlefield mellett teszi le a voksát, de kommunikáció terén azért lenne még mit tanulnia a DICE-nak a Call of Duty: Infinite Warfare fejlesztőitől. Ezt a kört az Infinity Ward nyerte.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)