Hirdetés

Dishonored 2 - hosszabb lesz, mint az első rész

|

Többen is panaszkodtak, amiért a Dishonored nem volt kifejezetten hosszú. Ők biztosan örülnek majd a folytatásba kerülő tartalom mennyiségének.

Hirdetés

A Dishonoredben az volt a fantasztikus, hogy két végigjátszás közt hatalmas volt a különbség attól függően, hogy milyen módszerekkel iktattuk ki az egyes karaktereket és az őket védő biztonsági személyzetet, így a játékot 2-3 alkalommal is simán végig lehetett pörgetni.

Persze nem mindenki akarta újra végigtolni a sztorit, és ha valaki elsőre sem nagyon nézelődött, csak darálta az ellenfeleket, az 8 óra alatt végig is szaladt az egészen. A rajongók most a játék kreatív igazgatóját, Harvey Smith-t kérdezték a második rész hosszáról, aki készségesen válaszolt is:

Szóval 12-20 óra játékidő a kampány, amit végigtolhatsz mondjuk Corvóval pacifistában, aztán Emily-vel mindenkit lemészárolva, aztán képességek nélkül is. Egy biztos, egy jó darabig leköt majd minket a Dishonored 2.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)