Hirdetés

Doom - nagyon jól fogy PC-n

|

A Doom széria új része hatalmas sikernek tűnik. Ezt nem csak a visszajelzések, hanem a PC-s, digitális eladások is alátámasztják.

Hirdetés

A Doom több okból is az év egyik legnagyobb meglepetése volt (a tesztünkből megtudhatjátok, hogy szerintünk miért), és a hazai eladások tekintetében is jól tartja magát, de most befutott egy statisztika arról is, hogy mennyi PC-s példányt vittek haza a játékosok. 

A Bethesdának és az id Software-nek igazán nem lehet oka panaszra, ugyanis a SteamSpy forrásai szerint csak a Doom PC-s verziójából már több mint 500 ezer példány talált gazdára eddig (ebbe csak a Steamen történt digitális vásárlások tartoznak bele, a dobozos kiadásoké és más platformoké nem). A Wolfenstein: The New Order után tehát ismét bejött a Bethesdának, hogy egy klasszikus szériáját rebootolja.

Vajon a Doom sikere elég lesz arra, hogy megnyissa a terepet egy új Quake-nek is? Két hét múlva elrajtol a Bethesda E3-as konferenciája, ahol talán kapunk egy ilyen bejelentést is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)