Hirdetés

Ideje jelszót változtatni: feltörték a Dota 2 fórumát

|

Bár a jelszavak titkosítva voltak, viszonylag könnyű kideríteni a Dota 2 hivatalos fórumáról ellopott felhasználói fiókok adatait, így aki regisztrálva van, jobban teszi, ha nem hagyja figyelmen kívül a fenyegetést.

Hirdetés

A Dota 2 rajongóit valószínűleg leköti az éppen folyó International, ahol lenyűgöző módon alig néhány olyan hős maradt, akit nem választottak még egy meccsen sem, pedig jó néhány karakter akad a játékban. Néhány percre viszont érdemes a játék egy sokkal kevésbé érdekes aspektusára is odafigyelni.

Ugyanis a múlt hónapban valaki feltörte a Dota 2 hivatalos oldalának fórumát, ahonnan rengeteg felhasználói fiók adatait szerezték meg. Ez főleg akkor veszélyes, ha a fórumra ugyanazzal a felhasználónévvel és/vagy jelszóval regisztráltatok, mint amit más, fontosabb helyeken is használtok. Így nem feltétlenül csak a Dota 2-es fórumon érdemes jelszót változtatni, hanem erre a Leaked Source oldalra is érdemes ellátogatni.

Itt ellenőrizhetitek, hogy a ti fiókotok ott volt-e a majdnem kétmillió kiszivárgott account között, ha pedig megtaláltátok magatokat az adatbázisban, kérhetitek is az adataitok törlését (persze ez csak erre az oldalra vonatkozik). Ja és ha lehet, ne ezek közül válasszatok új biztonsági kódot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)