Hirdetés

Dragon Ball Xenoverse 2 - itt a megjelenési dátum, Steve Aoki felel a zenéért

|

Nem csak hogy a zenéket remixeli, a játékban is szerepel majd a Grammy-jelölt DJ.

Hirdetés

Az E3-on láthattuk, milyen lesz a nagy sikerű Dragon Ball Xeonverse folytatása. A fejlesztőcsapat javít a harcrendszeren, bővíti a játékot, és egy a rajongóknak nem feltétlenül tetsző újítást is bevezet: a Dragon Ball Z dalait, mint a We Gotta Power és a Cha-La Head-Cha-La, Steve Aokival keverteti újra.

Aoki maga is a Dragon Ballon nőtt fel, szívesen fogadta el a felkérést. Nem csak a zenéi, hanem ő is szerepelni fog a játékban, a közösségi téren NPC-ként jelenik meg, és lehet vele beszélgetni. Nem tudni, más funkciója lesz-e. 

Itt az eredeti We Gotta Power:

Ami ennél egy picivel fontosabb, hogy kitűzték a megjelenési dátumot is. A játék PlayStation 4-re és Xbox One-ra október 25-én, míg PC-re október 28-án fut be. Remélhetőleg addig még többet elárulnak róla, szomjazunk a tudásra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)