Hirdetés

Új fejezettel jön a Duke Nukem 3D felújított verziója

|

A múlt heti szivárgás beigazolódott. A Gearbox tényleg egy felújított Duke Nukem 3D verzióval készül a születésnapra, de komolyan is veszik az ünnepi zsúrt.

Hirdetés

A Gearbox Software hivatalosan is bejelentette a Duke Nukem 3D: 20th Anniversary Edition World Tour érkezését. A fejlesztők igyekeznek megtartani minden fontosat az eredeti verzióból és még fel is turbózzák azt új grafikai megoldásokkal és egy extra fejezettel.

A Gearbox a 20. születésnapra összetrombitálta az eredeti játék néhány dizájnerét, hogy segítsék ki a srácokat a felújítással. Az új epizód megtervezését így az a Allen Blum III és Richard "Levelord" Gray hozta össze, akik az eredeti Duke Nukem 3D dizájn munkájáért is feleltek.

A csapathoz még csatlakozott az eredeti soundtrackkért felelős Lee Jackson, hogy komponáljon pár új darabot, és még Jon St. John is visszatért, hogy pár extra sorral toldja meg Duke Nukem szinkronját.

A rajongók végigjátszhatják a klasszikus az elejétől a végéig (beleértve az új tartalmakat is) a régi, 1996-os grafikai megjelenítéssel, de ha szeretnék, bekapcsolhatják a True3D Rendering módot, ami egy picit szebbre váltja a látványt.

A játékot 20 euró körüli áron lehet megvásárolni, és a program tartalmaz majd behind-the-scenes kommentár sávot is, amit a játékon belül bármikor ki-be lehet kapcsolgatni. Trailer is van, tessék nézni:

A Duke Nukem 3D: 20th Anniversary Edition World Tour megjelenés október 11-én esedékes PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)