Hirdetés

Enderal: The Shards of Order - egyre meggyőzőbb a legkomolyabb Skyrim mod (videó)

|

A Skyrimból egy teljesen új játékot alkotó SureAI modjába most egy új videónak köszönhetően is bekukkanthatunk.

Hirdetés

Még decemberben számoltunk be róla, hogy egy modder csapat gőzerővel dolgozik azon, hogy egy teljesen új játékot alkossanak a Skyrimen belül. A srácok nem aprózzák el a dolgot, saját világot, egyedi történetet és átdolgozott játékmenetet ígérnek.

A srácok nem most először csinálnak ilyet, nekik köszönhetjük minden idők legjobb Oblivion modját, a Nehrim: At Fates Edge-et is. Az Enderal projekt jelenleg is fejlesztés alatt áll, a srácok egyelőre nem árulták el, hogy mikorra tervezik befejezni azt, de most közzétettek egy új videót, aminek köszönhetően már most belenézhetünk a világba.

A PC Gamer nemrég egy nagyobb lélegzetvételű interjút is készített a mod alkotóival, ha kíváncsiak vagytok a projekt részleteire, mindenképp érdemes beleolvasni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)