Hirdetés

Evolve - egymillió játékost szerzett egy hét alatt

|

Úgy látszik, az Evolve is egyike volt azon játékoknak, ami sokakat érdekelt, de nem ért annyit számukra, amennyit a kiadó elkért érte.

Hirdetés

Tényleg reméljük, hogy az Evolve: Stage 2 működni fog, és a most már ingyenesen játszható játék népszerűsége tovább növekszik.

Július 7-én adták ki újra, és mint mindenre, ami egyszerre ingyenes és érdekes, a játékosok lecsaptak erre is. A játék hivatalos Twitter csatornájáról megtudtuk, hogy több mint egymillió PC-s ugrott rá, és a Steam hivatalos adatai alapján jelenleg is a kilencedik legnépszerűbb cím. Ennek örömére mindenki, aki július 18-a előtt letölti és elindítja az Evolve-ot, a határidő letelte után megkapja Griffin Blood Eagle Hunter skinjét ingyen.

Az Evolve: Stage 2 jelenleg béta állapotban fut, mikrotranzakciós lehetőségek még nincsenek. Ezüst kulcsokat azonban gyűjtögethetünk, ezekkel oldhatjuk fel a különböző szörnyeket, hősöket és skinjeiket. A korábbi vásárlók mindenhez hozzáférnek, amihez a váltás előtt. Ha a bétatesztnek vége, konzolon is kipróbálják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)