Hirdetés

Már ingyen letölthető a Far Cry 3: Blood Dragon

|

A Ubisoft leváltotta a Beyond Good & Evilt, mostantól a Far Cry 3: Blood Dragont töltheti le minden Uplay felhasználó PC-re.

Hirdetés

Utolsó előtti hónapjához érkezett a Ubisoft ünneplése. Június óta eddig öt kiváló játékot adott ingyen a stúdió, és most megjött a hatodik, a Far Cry sorozat egyedi hangulatú spin-offja.

A Far Cry 3: Blood Dragon tökéletesen hozza vissza a VHS-korszak sci-fi akciófilmjeinek hangulatát, bár a Far Cry 3-hoz nem sok köze van. Akinek nem süti ki a szemét a lila neon, nem kap herótot a direkt túltolt poénoktól, az mindenképp töltse le. A játékot megtaláljátok a szokásos honlapon, csak egy ingyenesen regisztrálható Uplay fiók kell hozzá, aztán a megfelelő gombra kattintva hozzáadhatjátok könyvtáratokhoz, vagy akár azonnal le is tölthetitek. Kíváncsian várjuk, mi lesz a következő, addig bőven elleszünk ezzel is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)