Hirdetés

FIFA Ultimate Team - az EA elismerte a hibát

|

Már érkezik is a javítás, ami rendbe teszi majd a FIFA 16 kártyáit.

Hirdetés

Az elmúlt napokban egyre több helyről viszhangzott az "Én megmondtam!", miután kiderült, hogy a FIFA Ultimate Team egyes játékosai nem teljesítenek olyan jó, mint eredetileg kéne nekik.

Az Electronic Arts elismerte, hogy bizonyos játékosok valóban nem skálázódnak úgy a Team Chemistry bónuszaival, mint kéne nekik. A játék közösségi menedzsere megnyugtatott mindenkit, hogy már dolgoznak a javításon, ami minden platformon rendbe teszi majd a FIFA 16-ot, és biztosítja, hogy az ilyen bónuszok konzisztensek legyenek.

 

Az EA csak a FIFA 16-tal kapcsolatban ismerte be a hibát, ami egyesek szerint 2009 óta jelen van a játékban. Örömmel halljuk, hogy kijavítják a hibát, de remélhetőleg nem próbálják meg ennyivel elintézni az egészet, hanem megpróbálják majd valahogy kárpótolni azokat, akik az elmúlt években rengeteg pénzt öltek a haszontalan kártyákba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)