Hirdetés

Final Fantasy XV - még több részletet ismerhetünk meg az új trailerben

|

A Final Fantasy XV új demójában egy kicsit jobban megismerhetjük a játék történetét.

Hirdetés

Japánban megjelent a Judgement Disc nevű exkluzív demó, ami hozzánk sajnos nem jutott el, de ahogy az várható volt, a teljes tartalmát megnézhetjük már a YouTube-on. Viszont a legfontosabb dolog az egészben, hogy a demóban egy új trailer is helyet kapott, ami eddig nem látott jeleneteket tartalmaz.

Persze azért ehhez fontos hozzátenni, hogy ha nem szeretnétek magatoknak semmiféle poént előre lelőni, mielőtt végigjátsszátok a játékot, akkor inkább ne nézzétek meg ezt a trailert, mert olyan dolgok derülnek ki belőle, amiket az írók valószínűleg nem akarnának előre elárulni, ha rajtuk múlna.

Ugyanakkor ha egy kicsit kaotikusnak éreztétek az eddigi előzeteseket, akkor talán érdemes lehet megnézni, mert ez a trailer a korábbiakhoz képest lényegesen érthetőbb. Persze csak akkor, ha tudtok japánul vagy a videó alján bekapcsoljátok az angol feliratokat. A Final Fantasy XV megjelenése november 29-én esedékes PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Ti mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)