Hirdetés

Gabe Newell megőrült és Reddit AMA-t hirdetett

|

Vagy ez, vagy valami nagyon fontos mondandója van. Jöhetnek a tippek, vajon hányan érdeklődnek majd a Half-Life 3 felől?

Hirdetés

A The_Gaben alreddit moderátorai jelentették, hogy a Valve atyaúristene, Gabe Newell Redditen válaszol majd a rajongók kérdéseire, és ez már önmagában elég volt ahhoz, hogy a feje tetejére állítsa a gamer közösséget.

Az AMA-re (Ask Me Anything) holnap, vagyis január 17-én éjféltől kerül majd sor, ide kattintva tudtok csatlakozni. Egyelőre nem tudjuk, milyen apropóból szánta rá magát, hogy kérdésekre válaszoljon, de nemrég felbukkant pár érdekes pletyka a Half-Life 3 kapcsán, így erről biztosan kérdezik majd. Meg a Left4Dead 3-ról, meg a Portal 3-ról. Tudjátok, csak a szokásos.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)