Hirdetés

GameStar-előfizetésed mellé menő hátizsákokat is választhatsz

|

Fizess elő egy évre a GameStar magazinra és válassz mellé dobozos PC-s játékot, hardvert, vagy egyéb kiegészítőt.

Hirdetés

Féléves, éves Prémium I és Prémium II előfizetési akciónk után a Prémium III-mal folytatjuk a sort, amely 31 990 forintos ár mellett 12 lapszámot, minimum 12 teljes játékot, valamint az alább felsorolt termékek valamelyikét foglalja magába.

Call of Duty: Infinite Warfare

Tartalomnak az idei CoD sincs híján, hiszen az egyszemélyes, űrharcot is tartalmazó kampány mellett tempós egymás elleni többjátékos mód, valamint a '80-as évek külsőségeibe csomagolt, zombis kooperatv mód is a részét képezi. De a legfontosabb jellemzője, hogy elsősorban a sorozat újabb keletű részeinek pörgős játékmenetét kedvelő rajongókhoz szól.

Civilization VI

A Civilization egyike a legrégebb óta futó játéksorozatoknak, mely máig tekintélyes rajongótáborral rendelkezik. A hatodik számozott rész rengeteg kisebb-nagyobb fejlesztésen esett át elődjéhez képest, ám ezek közül is kiemelkedik a kerületek megjelenése. Utóbbi alaposan felforgatja a korábbi városfejlesztési gyakorlatot és eddig nem látott stratégiai lehetőségekkel szolgál egy ostromra készülő sereg számára.

URAGE Soldier gaming hátizsák

A HAMA hátizsákja tökéletesen alkalmas arra, hogy magunkkal cipeljük 17,3 hüvelykénl nem nagyobb laptopunkat és annak kiegészítőit. Utóbbiakat a párnázott notebook rekesztől leválasztott második nagy rekesz, kétoldali hálós zsebek, és egy első zsebben tárolhatjuk el. Ajánlott fogyasztói ára 14 990 forint.

CASE LOGIC Larimer laptop hátizsák

Stílusos megjelenése és vízálló anyagbevonata miatt ideális társunk lehet ez a szemrevaló hátizsák, amelyben egy 15,6 hüvelykes laptop mellett még egy 10,1 hüvelykes tablet számára is szorítottak helyet. A cipzáras külső és belső zsebekből garantáltan nem hullanak ki a legapróbb tartozékok sem. Ajánlott fogyasztói ára 16 990 forint.

SPEEDLINK Black Widow XE joystick

Kizárólag jobbkezes felhasználóknak szánja ergonomikus kialakítású botkormányát a német gyártó. A 18 990 forintos fogyasztói áron kínált periféria jellemzői közé tartozik a négyállású headswitch, a gumírozott markolat, az élménynövelő rezgőmotor, a nyolc tűzgomb, és a gázkaron elhelyezett oldalkormány.

Az előfizetéshez választott terméket megbízható, a kézbesítésre garanciát vállaló futárszolgálat révén juttatjuk el hozzátok. Képviselői előre egyeztetnek veletek telefonon és garanciát vállalnak a kézbesítésre. Amennyiben még karácsony előtt szeretnétek megkapni a terméket érdemes sietni, mivel a forgalmazók jellemzően december közepétől január elejéig szabadságukat töltik.

Fontos: A listában szereplő termékek és információk tájékoztató jellegűek, kivételes esetben előfordulhat, hogy egy-egy termék a hirdetés leadásának pillanatában még elérhető, de aztán a rendeléskor kiderül, hogy a külföldi kiadó mégsem szállította le az adott játékot. Elnézést kérünk az ilyen kellemetlenségekért, sajnos ez nem rajtunk múlik és ezzel a magyar forgalmazó sem tud mit kezdeni.

Ok, hagyom magam rábeszélni. Mit kell tennem?

A gamestar.hu/elofizetes2017 oldalon kattints a rokonszenves ajánlatcsomagra, majd kövesd az utasításokat. A választott ajándék nevét írd be a megjegyzésbe, vagy írd meg a terjesztes@gamestar.hu címre.

Kihez forduljak, ha további kérdéseim vannak?

Az akcióval, és minden más előfizetéssel kapcsolatos kérédéssel fordulj bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz: munkaidőben a 06-1-5774301-es telefonszámon vagy a terjesztes@gamestar.hu e-mail címen.

Az előfizetés időtartama alatt az előfizetés nem mondható fel. Az év végi előfizetés akció más akcióval nem vonható össze. Minden jog fenntartva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)