Hirdetés

GameStar-előfizetői akció - vedd kezedbe az irányítást!

|

A GameStar előfizetések királya a Prémium IV. névre keresztelt csomag, amellyel nem csak az év legjobb játékait zsákolhatod be, hanem egy menő kormányra is ráteheted a kezed!

Hirdetés

Tizenkét darab GameStar magazin és az azokhoz tartozó Steames teljes játékok lehetnek a tieid, ha előfizetsz a GameStar magazinra. Amennyiben többet szeretnél, nézd meg előfizetői akciónkat, és válassz a csomag mellé egy kiváló PC-s dobozos játékot, vagy egy remek kiegészítőt.

A krémek krémje

A Prémium IV-es csomagba kerültek azok a sikerjátékok, melyekre még évek múlva is emlékezni fogunk. Itt van mindjárt a Battlefield 1, mely az első világháborúban játszódik és a pazar multiplayer élmény mellé még okosan kivitelezett egyjátékos minihadjáratokat is tartalmaz.

A FIFA sorozatot nem kell senkinek bemutatni, idén ebbe is került sztorimód, mely Endre véleménye szerint egészen újszerű élményt hoz a játékba.

A Premium IV-es csomagból egyedül a Ghost Recon: Wildlands nem jelent még meg, várhatóan márciusban kerül majd a boltok polcaira. A Ubisoft nagyon sokat vár tőle, mi is kíváncsiak vagyunk a kiadó eddigi legnagyobb, nyitott világú drogháborújára, ahol különleges ügynökök bőrébe bújva kell rendet teremtenünk Dél-Amerikában. 

A Titanfall második része is egyjátékos hadjáratot kapott, de ennél a játéknál is a multiplayer összecsapásoké a főszerep. Az Electronic Arts azt nyilatkozta, hogy hosszú éveken keresztül fogja támogatni a játékot, szóval időtálló befektetés lesz.

A Watch Dogs folytatása minden tekintetben felülmúlja az első részt, nem véletlenül került ki a decemberi GameStar címlapjára a játék. PC-n ugyan csúszott kicsit a megjelenés, de november végétől elindulhatott a hackerkedés.

 

Vedd kezedbe a kormányt

Abban az esetben, ha a sikerjátékok már nem mozgatnak meg vagy az összes ott sorakozik a meghajtódon, akkor érdemes egy pillantást vetni a Speedlink  Drift O.Z Racing kormányra. A GameStar decemberi számában olvashattok róla egy rövid tesztet, kipróbáltuk, egészen korrekt az ár-érték aránya. A forgalmazó által megadott hivatalos kiskereskedelmi ára 21 500 forint, ennél lényegesen olcsóbban lehet hozzájutni a Premium IV-es csomag megrendelésével. A csomagot ráadásul futár viszi ki neked, így esély sincs arra, hogy elkavarodjon a forgatagban.

Fontos: A listában szereplő termékek és információk tájékoztató jellegűek, kivételes esetben előfordulhat, hogy egy-egy termék a hirdetés leadásának pillanatában még elérhető, de aztán a rendeléskor kiderül, hogy a külföldi kiadó mégsem szállította le az adott játékot. Elnézést kérünk az ilyen kellemetlenségekért, sajnos ez nem rajtunk múlik és ezzel a magyar forgalmazó sem tud mit kezdeni.

Ok, hagyom magam rábeszélni. Mit kell tennem?

A gamestar.hu/elofizetes2017 oldalon kattints a rokonszenves ajánlatcsomagra, majd kövesd az utasításokat. A választott ajándék nevét írd be a megjegyzésbe, vagy írd meg a terjesztes@gamestar.hu címre.

Kihez forduljak, ha további kérdéseim vannak?

Az akcióval, és minden más előfizetéssel kapcsolatos kérédéssel fordulj bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz: munkaidőben a 06-1-5774301-es telefonszámon vagy a terjesztes@gamestar.hu e-mail címen.

Az előfizetés időtartama alatt az előfizetés nem mondható fel. Az év végi előfizetés akció más akcióval nem vonható össze. Minden jog fenntartva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)