Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

A Forza Horizon 3 felforgatta a szerkesztőség mindennapjait.

Hirdetés

A hétvégi játékajánló rendszerint szombaton szokott kikerülni, de a virtuális világ olyannyira beszippantotta a szerkesztőket, hogy úgy kellett könyörögni néhány mondatért. Ha továbbra is ilyen addiktív játékok jönnek az ősszel, nehéz dolga lesz a printeseknek.

NightWolf: Széllel szembe kormányoztam a vitorlásomat, mert nem szeretném siettetni a történet végigjátszását az Assassin's Creed Rogue-ban. Most inkább az északi világot és New York macskaköves utcáit fedezem fel, illetve az összes zenei kottát begyűjtöm, hogy legyen mit énekelnie a matrózaimnak.

 

Kaci: Összecsődítem a baráti társaságot, hogy egymás arcába hazudhassunk. Na nem csak azért, mert szeretjük ezt csinálni a hétköznapokban, hanem mert ezt a Sheriff of Notingham társasjáték célja.

Szada: A How to Survive 2 után az 505 Games másik új játéka, az Ember kerül sorra. 

Paca: A Forza Horizon 3-at nem tudom megunni, a Destiny: Rise of Ironba meg főleg a többiek miatt nézek vissza. Főleg.

Csirke: Amennyi időt csak tudok, Ausztrália útjain akarok tölteni. Teljesen beszippantott a Forza Horizon 3, egyedül az zavar, hogy még mindig nem találkoztam HP Drivatarjával, pedig nagyon szeretném már munkára fogni.

Somi: Valamilyen módon hozzájutottam egy "No time to explain Remastered" steam kódhoz, így sajnos muszáj lesz kipróbálnom. Nos aki látott már elmebeteg játékot, annak csak ajánlani tudom. Ennyi marhaságot egyszerre nehezen bír el a gépem, a rekeszizmaimról már nem is beszélve, de megoldottam a dolgot. Van egy szint ami alá már nem tud süllyedni az ember lánya.

Tonight: Letöltöttem a Mega Man 9-et PlayStationre és nem tudom elmondani, hogy mennyire idegesítő, szóval muszáj játszanom vele. Ha kettészakadnak az ereim, akkor még mindig ott a Dark Souls!

HP: Forza Horizon 3, pedig rengeteg teszt vár rám éppen, de száguldás, Porsche (oké, az pont nincs) szerelem veszi el az eszem. Mindjárt dolgozom is majd...

És ti mivel játszotok a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)