Hirdetés

Új Need for Speed érkezik 2017-ben

|

Az Electronic Arts bejelentette, hogy jövőre nem fogunk új Need for Speed nélkül maradni.

Hirdetés

Egy év pihenés után 2017-ben új Need for Speed játékot tervez megjelentetni az Electronic Arts. A kiadó ezt ma erősítette meg, továbbá az is kiderült, hogy a legújabb részt az előző két epizódhoz hasonlóan a Ghost Games fejleszti.

A jelek szerint az EA teljesen ráállt a kétévenkénti megjelenésre a Need for Speed sorozat tekintetében. 2014-ben ugyebár pihent egy évet a széria a 2013-as Need for Speed Rivals után, ami a PlayStation 4 és az Xbox One egyik nyitócíme volt. A legújabb rész, az egész franchise rebootjának számító Need for Speed (alcím nélkül) 2015-novemberében jelent meg szintén a két újgenerációs konzolra, majd kicsit később, idén márciusban PC-re is. A legújabb Need for Speed a megjelenését követően sem maradt új tartalom nélkül, folyamatosan kapja a frissítéseket.

A Ghost Games munkatársai a következő hónapokra azt tervezik, hogy a lehető legtöbb információt gyűjtik össze a játékosok visszajelzései alapján és ezek felhasználásával készítik majd el a jelenlegi tervek szerint 2017-ben érkező következő Need for Speedet.

Itt egyébként egy részletes ábra arról, a megjelenése óta mi mindent értek el a játékosok a 2015-ös részben (kattintásra megnő):

Ti örültök, hogy már jövőre új Need for Speed játékot kapunk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)