Hirdetés

Hamarosan újabb infók jönnek az új God Eater játékról

|

Ugyan egyelőre nem sokat tudunk a készülő God Eater konzolos projektről, de a Bandai Namco már nem szeretne sokáig a sötétben tartani minket.

Hirdetés

A tavalyi TGS-en bejelentette a Bandai Namco, hogy egy új konzolos God Eater játékkal készülnek, de egyelőre még nem készek arra, hogy mást eláruljanak róla. Szerencsére már nincs messze a nagy leleplezés.

A széria producere, Yusuke Tomizawa egy twitter üzenetben hozta a jó hírt, az újévi köszöntője mellé.

"Azok számára, akik friss infókat várnak a God Eater kapcsán, rengeteg hírünk lesz a közeljövőben. Elsőnek felkészülünk az alkalomra, hogy megosszunk mindent a játék hetedik születésnapján, idén februárban."

A God Eater hivatalos twitter csatornája is megerősítette Tomizawa posztját.

"Ahogy azt Yusuke Tomizawa producer is említette, éppen arra készülünk, hogy megosszunk veletek mindent az új konzolos God Eater, és a God Eater Online címek kapcsán."

A God Eater Online egyébként egy mobilos akció MMORPG lesz, aminek már javában zajlik a nyílt bétatesztje (egyelőre csak japán nyelven, androidra érhető el). A hivatalos megjelenés valamikor idén lesz esedékes.

Reméljük februárban megtudjuk majd az MMO hivatalos, angol nyelvű megjelenési dátumát, és hogy mit várhatunk a konzolos társától. A széria rajongói már régóta várják a folytatást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)