Hirdetés

God of War - rekord sokan látták a gameplay trailert

|

A Sony Santa Monica következő játéka, az új God of War hihetetlen népszerűségnek örvend, az E3-as gameplay demó például rekordnagyságú megtekintést tudhat magáénak.

Hirdetés

Köpni-nyelni nem tudtunk, mikor a Sony E3-as műsora azzal kezdődött, hogy az új God of War játékmenetét profi élőzenével vezették fel és kísérték végig, mialatt Kratos nevelte utódját, aprította az ellent és kezelte a haragját. Azóta több információt is megtudtunk a játékról (például az apa-fia harcrendszerről, a sztoriról és a multiplayerről), de azt a bizonyos gameplay videót többször is végignéztük, hogy elhiggyük: ez tényleg így fog kinézni. 

Mivel az E3 második legnépszerűbb játéka volt (csak az új Zelda előzte meg), a Sony Santa Monica számított rá, hogy rengetegen fogják megnézni a világhálóra felkerült gameplay felvételt, azonban az még őket is komolyan meglepte, hogy az expó óta már több mint 10 millió megtekintéssel büszkélkedhet a videó:

Talán ez a szám nem mérhető a világhírű énekesek új klipjeinek statisztikáihoz, azonban mégis nagyszerű teljesítmény és tisztán jelzi a fejlesztők felé, hogy van igény PlayStation 4-en egy új God of Warra (a God of War 3: Remastered csak az előétel volt), a változások pedig egyelőre tetszenek a játékosoknak. Ennek örömére nézzük meg még egyszer ezt a tízpercnyi gyönyört: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)