Hirdetés

Már Google-ből is lehet Pasziánszozni és Amőbázni

|

A Google még többet tesz azért, hogy odacsapjon produktivitásunknak, és segít, hogy munkát színleljünk.

Hirdetés

Jaj, a pasziánsz történelmére kerestem rá, de ez jött be - védekezhet az egyszeri játékos, akinek munkahelyi gépéről letöröltek minden játékot, de annyira nincs kedve dolgozni, hogy bármit hajlandó megtenni. Biológusoknak az "amőbákról akartam többet megtudni" kifogás is működhet, már ha az amőba úgy van angolul, hogy "tic-tac-toe". De sajnos nem.

A lényeg, hogy mosantól újabb játékok játszhatók közvetlenül a Google-ön. A Pasziánsz előcsalogatásához a "solitaire" kifejezésre, az amőbához a "tic-tac-toe"-ra kell keresni, de ha valamit érmefeldobással akartok eldönteni, csak írjátok be, hogy "coin flip", és máris ott a segítség. Minden esetben választhatunk nehézségi szintet, az amőbát pedig ketten is játszhatjuk, ha ül még mellettünk valaki. Jó munkát!

Ja, és mobilról is megy persze, de iOS-en csak Chrome-ból, és a Pasziánsz valamiért nálam nem tölt be. Mondjátok el, ti sikerrel jártatok-e.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)