Hirdetés

Grand Theft Auto V Redux - megjelent a legjobb mod, így tudjátok letölteni

|

Kis késéssel, de végre megérkezett a GTA V Redux mod, mely nem csak szebbé, jobbá is teszi a Rockstar játékát.

Hirdetés

Eleinte ugyan problémás volt a Grand Theft Auto V tuningolása, és még most sem olyan, mint a 3D-s érában volt. Az OpenIV-nek köszönhetően viszont ha modolt változattal akarunk játszani, elég átmásolni a teljes játékot egy "mods" nevű mappába, és nem kell attól félni, hogy kitiltanak az online-ból. Ha GTA Online-oznánk, csak a mappa nevét kell átírni, és a program automatikusan az alap, módosítatlan fájlokkal indul.

A Grand Theft Auto V Redux készítését régóta figyeljük, és úgy volt, hogy augusztusban már kipróbálhatjuk. A készítőt viszont meghackelték, így elveszett a fájlok egy része, de szerencsére gyakran csinált biztonsági mentést, úgyhogy két hét alatt visszahozta a kiesést. 

A Redux javít a fényeken, a textúrákon, az időjáráson, a különböző effekteken (beleértve a víz és a vér fröccsenését), módosítja a járművek kinézetét és viselkedését, átdolgozza a rendőrök viselkedését (öt csillagnál a katonaság jön), a fegyverek visszarúgását, és még vagy száz különböző, kisebb-nagyobb dolgot. Erről itt olvashattok többet.

Letölteni erről az oldalról tudjátok, ha épp nincs lehalva az egész. Legyetek türelmesek, vagy ha nagyon nem tudtok várni, keressetek egy megbízható(!) alternatív forrást. A telepítéshez segítséget ezen a linken találhattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)