Hirdetés

Heroes of the Storm - idejekorán derült ki két új karakter kiléte

|

Túl hamar élesedett egy YouTube videó, így fény derült arra, kik lesznek Heroes of the Storm legújabb karakterei. A World of Warcraft rajongók örülhetnek ezúttal.

Hirdetés

A brazil Heroes of the Storm YouTube account egyik kezelője véletlenül túl korán könyökölhetett rá a billentyűzetére, ugyanis élesítette a játékba hamarosan érkező új karakterek (valamint mountok és skinek) videóját. Az illetékesek hamar észlelték a hibát és le is lőtték a videót, de mint az ismeretes, ami egyszer felkerült az internetre, annak bizony nyoma marad.

Reddit felhasználók és a Blizzard Watch oldal is közzétette azóta a videóban leleplezett hősöket, hátasokat és új kinézeteket. Sőt, pár képet is tudunk mutatni mindezekről. Mint kiderült, ezúttal két World of Warcraft karaktert kapunk, Chromie és Medivh csatlakozik a Heroes of the Storm hőseihez. Mellettük Fel Chromie, KnightOwl Medivh, Eagle Eye Tyrande, és Widowmaker (Overwatch) Nova skineket, valamint Fel Billie, Elemental Wolf és Epic Elemental Wolf mountokat kapunk majd. Remélhetőleg a Blizzard nem húzza sokáig, és hamarosan megmutatják az említett videót, egyelőre ugyanis hiába töltik azt fel a lelkes rajongók, pár percen belül mindenhonnan törlésre kerül. A belőle rögzített képeket viszont most itt is meg tudjátok nézni:

Ti örültök az új karaktereknek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)