Hirdetés

Hitman: Blood Money - a fejlesztők fontolgatják az újrakeverést

|

Az IO Interactive elgondolkoztak azon a lehetőségen, hogy elkészítik a 2006-os Hitman: Blood Money felújított változatát, viszont van egy hátráltató tényező is.

Hirdetés

Az IO Interactive jelenleg az epizodikus Hitman tartalmi frissítésével van elfoglalva (az Episode 2 - Sapienza tesztünket ne hagyd ki), de ez nem jelenti azt, hogy ne lennének további terveik a franchise-zal. 

A fejlesztőknél egy rajongó kérdezett rá nemrég Twitteren, hogy gondoltak-e már a tíz éves klasszikus játékuk, a Hitman: Blood Money újrakeverésére, mire a felhasználó legnagyobb meglepetésére azt a választ kapta az IO Interactive-tól, hogy igen, fontolóra vették már a dolgot, mert a Blood Money egy kedvelt játék, de jelenleg az aktuális Hitman játékra fókuszálnak. 

Tekintve, hogy a Blood Money sokak szerint a Hitman-széria legjobbja és látva, hogy az IO Interactive is hajlik a rész felújítására, nem lennénk meglepődve, ha a közeljövőben bejelentenék a felújított kiadást - főleg, hogy a Square Enix bejelentéseket ígér az E3-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)