Hirdetés

Itt a tavasz, ünnepeld olcsó horrorjátékokkal!

|

A Humble Bundle ezúttal egy horrorjátékokból álló csomagot ajánl visszautasíthatatlan áron.

Hirdetés

Nemrég számoltunk be róla, hogy a Humble Bundle összerakott egy olyan csomagot, amivel különféle boomer shootereket zsákolhatunk be olcsón: a gyűjteményben ott van többek között a Quake II, a Prodeus és a Postal: Brain Damaged is. Most felbukkant egy ennél is jobb ajánlat.

A Spring Screams bundle kifejezetten azokat szólítja meg, akik szeretik azokat a videojátékokat, amik sikításra késztetnek. Legyenek azok túlélőhorrorok, vagy más hátborzongató címek, ezekben az alkotásokban két dolog közös: parásak, és most rendkívül kedvező áron lehet őket beszerezni. 

Hirdetés

A négy játékot tartalmazó csomag az utóbbi évek egyik indie szenzációját, az Escape the Backroomsot, a kooperatív horrorélménynek szánt Devourt, a démonok közös azonosítására fókuszáló Demonologistot és a Forewarnedet foglalja magába, utóbbiban a haverokkal kísértetjárta ősi egyiptomi sírkamrák titkait kell felfedeznünk. Ez így együtt 8,22 eurót, azaz nagyjából 3240 forintot kóstál, de ha hajlandóak vagytok a dupláját rááldozni, akkor még négy játék üti a markotokat.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

15,54 euróért, vagyis körülbelül 6125 forintért ugyanis a fentiek mellett a kollekcióhoz jár még az Until Dawn fejlesztőinek táboros horrorja, a The Quarry, az Amnesia franchise legutóbbi része, az Amnesia: The Bunker, az Ad Infinitum című első világháborús horror-FPS, továbbá a mókásnak tűnő figurákkal telepakolt túlélőjáték, a My Friendly Neighborhood is.

A Spring Screams csomaggal ráadásul - a hagyományokhoz hűen - jótékonykodhattok is: ezúttal a  Lotus Outreach International (amely a szegénységben élő, kiszolgáltatott nők és gyermekek  helyzetének javítását tűzte ki céljául) és a buildOn (a szegénységen és írástudatlanságon akarnak segíteni szolgáltatásnyújtás és oktatás révén) szervezetek munkáját segíthetitek vásárlásotokkal. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)