Hirdetés

Újabb rejtélyes üzeneteket küldött készülő játékáról Hideo Kojima

|

Korábban már mesélt Róla Hideo Kojima, hogyan kapcsolódik új cégének logója az első önálló projektjéhez, de most újabb rejtélyes részleteket árult el a dologról.

Hirdetés

Hideo Kojima még új stúdióját sem szervezte meg teljesen, de valószínűleg már most elég határozott elképzelése van róla, milyen lesz az új Kojima Productions első játéka. Elmondása szerint ezek az elvek visszaköszönnek a csapat logójában is, amiről újabb rejtélyes üzeneteket tett közzé Twitter-fiókján a dizájner.

"A Kojima Productionst Ludens képviseli (azokat jelenti, akik játszanak), aki új játékélményeket hoz el az új jövőbe, csúcstechnológiájú felszerelés és technológia segítségével és a határvidékek felfedezőinek lelkületével. Nyugat és kelet, múlt és jövő, pusztítás és [újonnan épülő] határvidék, kaland és alkotás, valódi és hamis, mindez egyesült benne" - írta a Kojima. Korábban azért konkrétabb iránymutatás is adott a játékkal kapcsolatban, aminek a bemutatása is valószínűleg távol van.

A nyugati és a keleti elvek, illetve az új technológiák említése egyébként könnyedén kapcsolódhat Kojima korábbi, a Sonyval közösen tett körútjához, az új határvidékek felfedezése pedig valószínűleg az új stúdió szervezésére vonatkozik. Így is marad bőven rejtély a dizájner mondanivalójában, amivel kapcsolatban valószínűleg csak a hivatalos bejelentéskor leszünk okosabbak.

Mit gondoltok, mikor mutatkozhat be ténylegesen az első önálló Kojima-játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)