Hirdetés

LawBreakers - brutális trailer érkezett

|

Cliff Bleszinski lövöldéje a PAX Easten is hallatott magáról. Az új gameplay trailer igazán durva és pörgős akciót ígér.

Hirdetés

Igazán ígéretes aréna shooternek tűnik a Cliff Bleszinski új játéka, a LawBreakers. Az FPS játék mögött álló Boss Key Productions most egy új gameplay trailert is közzétett.

A fenti LawBreakers videó a játékbéli ölésekre koncentrál, a két perces anyagból pedig egyértelműen kiderült, hogy igencsak látványos módok nyílnak majd arra, hogy ellenfeleinket eltegyük láb alól. A játékban egy olyan jövőt ismerhetünk meg, ahol egy katasztrófa hatására drasztikusan megváltozott bolygónk gravitációja, ennek köszönhetően pedig egy elég különleges játékélményt nyújthat a LawBreakers.

Ha mindezt ti is ki szeretnétek próbálni, akkor érdemes jelentkeznetek a játék alfatesztjére, melynek pontos kezdési dátuma egyelőre még nem ismert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)