Hirdetés

Mafia III - ő lesz a legfőbb ellenségünk

|

Újabb fontos karaktereket ismerhetünk meg a Mafia III világából, egész pontosan a Marcano családot, akikkel csúnyán ki fogunk babrálni.

Hirdetés

A Mafia III sikere elsősorban attól függ majd, mennyire varázsol el a Hangar 13 által megálmodott sztori, ami persze csak jól megírt karakterekkel működhet jól. Így a fejlesztők biztosra mennek, hogy már a megjelenés előtt megismerjük a szereplőket.

A sztori negatív főszereplőinek számító Marcano családot sem állítják majd be azért egydimenziós gazfickóknak a készítők, amint az a fenti videóból kiderül. A legújabb kedvcsinálóban ugyanis arról is mesélnek, hogy Sal Marcano, az olasz bűnszervezet feje milyen viszonyban áll az előző részben látott maffiával, így kerül a képbe Vito is. Érdekesnek tűnik az a szál is, amiben Marcano a fiát, Georgie-t képezi, hogy egyszer majd átvegye az általa kiépített alvilági birodalom feletti irányítást.

Mit gondoltok, emlékezetes gonosz lesz majd a Marcano család feje?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)