Hirdetés

Mafia III - gyors kocsik és még több sötét ügy vár a megjelenés után

|

A Mafia III készítői a PAX Westre is tartogattak néhány érdekességet, a területek elosztásának menete mellett azt is megmutatták, milyen ingyenes és fizetős DLC-kkel várnak vissza a megjelenés után.

Hirdetés

A Mafia III-at készítő Hangar 13 és a 2K már a gamescomon is egész sokat megmutatott a régóta várt folytatásból, de a hétvégén Seattle-ben rendezett PAX Westre is egy ütős bemutatóval készültek. A DLC-tervek mellett a játék egyik dinamikusan alakuló részébe is bepillantást nyerhettünk.

A fenti videót a Dualshockersnek köszönhetjük, akik voltak olyan szemfülesek és felvették az élőben közvetített új gameplay jelenetet a kiállítás hivatalos csatornájáról. Ezekben a képsorokban azt látjuk, ahogy Lincoln a három kisfőnökkel ül le tárgyalni arról, ki kapjon meg egy újonnan megszerzett területet. Ahogy a Mafia III-mal kapcsolatban már a bejelentés óta hangsúlyozzák a készítők, ezek a beszélgetések folyamatosan változhatnak annak alapján, ki hogyan részesült a korábbi zsákmányból.

Így ezúttal Vito elég morcos, hiszen a megmutatott végigjátszásban korábban összesen egy kerület felett kapta meg az irányítást. Jó maffiafőnök módjára persze nem csak érzelmi alapon kell döntenünk, hanem a játék konkrétan elárulja azt is, melyik bűntársunk milyen bónuszokat ad, ha ő kapja meg az adott területet. Ezzel egy időben megismerhettük a Mafia III-hoz kapcsolódó DLC-terveket is, amiben ingyenes és fizetős kiegészítések egyaránt szerepelnek.

Akik szeretnek gyűjtögetni, azok megtalálják majd a számításukat, ugyanis még több karakter külsőt kapunk majd az ingyenes DLC-kben, ahogy az összegyűjtött autóink is még több testreszabási opciót kapnak. Ezek között nem csak kozmetikai cuccok, hanem a verdáink teljesítményét javító alkatrészek is lesznek, ami azért is kifejezetten fontos, mert a Mafia III egy szintén ingyenesen letölthető utcai versenysorozattal is bővül. Ezek mellett egyébként mindenki megkapja majd a három arany fegyvert, amik a Judge, Jury and Executioner csomagban érkeznek.

De lesznek majd fizetős DLC-k is, amik három különálló sztorival bővítik majd Lincoln történetét. A Faster, Baby! című csomagban az alvilág új főnöke egy régi szeretőjével fog össze, hogy egy korrupt, a polgárjogi aktivistákat terrorizáló seriffet tanítsanak móresre New Bordeaux külvárosában. A második DLC-ben James atya kérésére járunk utána - és likvidálunk minden bizonnyal - egy szektát, akik rituális gyilkosságokat követnek el. Az ügy felgöngyölítése közben a mocsárvidék mellett a belváros droghasználatban sem szűkölködő ellenkultúrájában is elmerülünk majd, ez a sztori a Sign of the Times címet kapta.

A Mafia III utolsó kiegészítésében pedig a  Stones Unturned című küldetésszálon megyünk majd végig, amiben John Donovan ügynök oldalán kell leszámolnunk Lincoln egy régi riválisával. Ez a történet Clay múltjába is betekintést enged, ugyanis a véresen komoly ellentét még a vietnami dzsungelben kezdődött. Az új küldetéseken és történeteken kívül egyébként mindhárom fizetős csomag is ad majd új kocsikat, versenyeket, fegyvereket és mellékküldetéseket is.

Mit gondoltok, így már lesz elég tennivaló a Mafia III-ban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)