Hirdetés

Mark McMorris Infinite Air - snowboard játék egy kanadai csapattól

|

Nagy lesz idén a versengés a télisport-játékok kategóriájában; kihívóra talált a Snow és a Steep.

Hirdetés

Nem tudjuk, miért épp az idei évre időzítette három kiadó is télisport játékának megjelenését, valószínűleg véletlenül alakult így. Várható, hogy még idén megjelenik a free-to-play Snow, illetve decemberben jön az ahhoz nagyon hasonló, de fizetős Steep

Akinek nem kell, hogy a snowboard mellett más sportot is kipróbálhasson egy játékon belül, annak talán a Mark McMorris Infinite Air lesz a tökéletes választás. A fejlesztő HB Studios a Skate-hez hasonlítja játékát, inkább a realizmus felé hajlik, és teljes szabadságot ígér a deszka irányításában. Mark mellett Craig McMorris, Silje Norendal, Torstein Horgmo, Ulrik Badertscher és Danny Davis is játszható karakterek lesznek. A megjelenési dátumot október 25-ére tűzték ki, a célplatformok pedig a PC, a PS4 és az Xbox One. A fenti videóban láthatjátok, milyen a játék mozgásban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)