Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - PS4 Próval sem lesz magasabb a frame rate

|

Aki abban reménykedett, hogy az új Mass Effect 60fps-sel siklik majd a szép új PS-en, az most csalódni fog.

Hirdetés

A játék producere Fabrice Condominas osztotta meg a hírt a PlayStation Meetingen, miszerint a Mass Effect: Andromeda a PlayStation 4-en és a PlayStation 4 Prón is 30 fpssel fut majd.

A tegnapi hírek szerint a PS4 Pro sokkal erősebb hardverrel van felszerelve, mint az eredeti konzol. A gép képes gyorsabban és szebben futtatni a játékokat, nem lesz ez minden programmal így.

Az kétségtelen, hogy a Pro számítási kapacitása rásegít majd a látványra (ezért is szerepel a program a PlayStation 4 Pro játékok listáján), de a sebesség nem fog növekedni.

Persze a megjelenésig még bármi megtörténhet, lévén tegnap még csak egy pre-alpha verziót láttunk, ami jelentheti azt, hogy a következő hónapokban még tekernek az fps számon. Kicsi rá az esély, de reménykedni még szabad.

A Mass Effect: Andromeda a jövő év első felében érkezik majd PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)